Ingyenes kiszállítás belföldön 30.000 Ft-tól
Kiszállítás 2-4 munkanapon belül (a raktáron lévő termékeknél)
Több, mint 6200 termék

Szállítás & Fizetés

FIZETÉS

A vásárlás kiegyenlítése utánvéttel, vagy banki átutalással lehetséges. 

Utánvétes fizetés esetén a csomag díja az átvételkor fizetendő közvetlenül a futárnak.

Banki átutalás pedig a CIB Banknál vezetett számlaszámunkra történik.

Számlaszámunk:10700127-54236066-51100005

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékeket a PPS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási idő munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető.

A várható szállítási határidő a megrendelést követő 10-1munkanap. A kiszállítás kezdetéről e-mailben küldünk értesítést.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy az elérhetőségével. Ez esetben, kérjük minél előbb vegye fel a kapcsolatot a futárral, vagy a kiszállítást végző futárszolgálat ügyfélszolgálatával.

A kiszállítás díja Magyarország területén 30 ezer forint értékű vásárlásig 990 Ft. 30 ezer forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Külföldi megrendelést nem áll módunkban vállalni.

Személyes átvételre, ill. postai kézbesítésre sajnos nincs mód.

Sorozatos sikertelen kiszálítás esetén a divatkoktel.hu fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználó vásárlásait korlátozza, ill.a felhasználót törölje.

Számlázási és szállítási cím módosítása csak a rendelés feldolgozásának befejezéséig lehetséges.

Futárszolgálat elérhetősége:

www.pps.hu

REKLAMÁCIÓ, KIFOGÁS

A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizze le a tartalmát. Kérjük, minél előbb jelezze ügyfélszolgálatunkon, amennyiben valami hiányzik a csomagból, vagy hibás.

Rendelése során élhet a 17/1999. (II.5.)sz. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. A szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül elállhat. Ebben az esetben a kifogásolt termék vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük.

Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költséget a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő termékeket tudjuk visszavásárolni. Ezért a megvásárolt ruhát felpróbálás előtt semmiképp ne mossa ki, ne vegye le a címkét róla, mert ha nem is felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A termék nem lehet használt, kopott, láthatóan viselt/hordott, az ilyen állapotú termékeket sajnos nem tudjuk visszavenni.